For deg som trenger konsulenttjenester

I Forte Hub er vi sikre på at vi har funnet en modell som skaper langsiktig verdi for våre kunder og partnere. Folkene bak Forte Hub har lang erfaring fra både konsulentbransjen og kompetanseforsyningssiden, på tvers av en rekke ulike sektorer. Med denne erfaringen ønsker vi å bygge et Norgesledende nettverk for deg so trenger konsulenttjenester.

Strategisk kompetanse

Vi setter alt inn på å løse ditt behov for spesialistkompetanse slik at du får den riktige personen, med den riktige kompetansen, til det riktige oppdraget. sted.

Et relevant konsulentnettverk

Vårt relevante og uavhengige nettverk av eksperter og spesialister er våre største styrke. Vi bygger langsiktige relasjoner både til oppdragsgivere, selvstendige næringsdrivende og samarbeidspartnere over hele landet.Det betyr at du som kunde alltid får tilgang på markedsledende kompetanse innen IKT.

Kompetente grensesnitt

Vi har bred kunnskap om ulike bransjer, teknologi, prosesser og rutiner. Dette, kombinert med vår kompetanseinnen forhandlinger, rammeavtaler, lovbestemmelser og problemløsing, gjør Forte Hub til en solid og komplett samarbeidspartner.

Tilgjengelig og personlig kontakt

Vi er tilgjengelige i relevante kanaler for våre kunder og partnere, samtidig som vi er sikre på at den personlige relasjonen er avgjørende for et langsiktig samarbeid.

Kvalitetssikring

Vi legger stor vekt på kvalitetssikring med hensyn til kompetansekrav, erfaring, referanser, personlige egenskaper og overholdelse av oppdragsgivers betingelser.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Har du et konkret behov for konsulenter til ditt prosjekt? Vennligst fyll ut skjema og spesifiser hva det gjelder, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.