For deg som trenger konsulentoppdrag

Forte Hub er en helt ny plattform for selvstendige IT-konsulenter og konsulentselskaper som gir direkte tilgang til et stort utvalg av kunder og oppdrag både i privat og offentlig sektor. Samtidig tilbyr vi kundene den rette kompetansen og kapasiteten basert på behovene deres.​

Målet er å skape et solid nettverk som vektlegger kompetanse og personlige relasjoner slik at alle parter gagnes.​

Personlig kontakt og langsiktig partnerskap ​

Vi er overbevisst om at den personlige relasjonen er avgjørende for et godt og langsiktig samarbeid. Gjennom dialog kan vi sammen skape de beste forutsetninger for den perfekte matchen. Vi jobber etter en transparent og enkel modell basert på åpenhet og fellesskap.

Vi kan teknologi​

Vi har dyp kunnskap om teknologibransjen og har alltid oversikt over de mest spennende prosjektene, teknologiene og mulighetene som finnes i markedet. Med tverrfaglig kompetanse skaper vi løsninger som konverter og gir langsiktig verdi for våre kunder og partnere.

Kvalitet fra A til Å​

Vi jobber alltid med å finne de beste, mest kvalifiserte og kompetente konsulentene til våre kunder. Vår målsetting er klar: Å gjennomføre prosjektene smidig og med høy kvalitet.

Nettverk

Vi tilbyr regelmessig digitale og fysiske meet-ups om pensjon, forsikring, regnskap og andre relevante temaer om rollen som konsulent. Vi skaper en unik plattform for deg som konsulent, partner og kunde.

Hvordan kan vi hjelpe deg?

Leter du etter ditt nye konsulentoppdrag eller ønsker mer informasjon om Forte Hub? Venligst fyll ut skjema og spesifiser hva det gjelder, så tar vi kontakt med deg så snart som mulig.